Bryggor och musik

Att under sommaren ligga på bryggor runt omkring vid kusten och bara sola och lyssna på musik är livet. Lyssna tillsammans med någon annan och högt så att andra runt omkring på bryggorna också tvingas att lyssna på den här musiken eller själv när man har musik i hörlurarna och lyssnar via dem.

Var hemma hos en av mina kollegor som har lyxen att bo precis vid en sjö och de har en egen brygga så att de kan hoppa i och sola och allting direkt från sin egna tomt. Riktig lyx, blir lite avundsjuk. De hade över personal från Västkustens Brygg & Transport när vi var hemma hos dem som var där för att fixa med bryggorna. Att sätta ner en brygga i vattnet och byta ut den som de redan hade där tog inte så lång tid men tydligen skulle det varit väldigt svårt för dem att göra det själva och det var därför lika bra att få hjälp med det från Västkustens Brygg & Transport. Och så behövde de ändå få hjälp med leveransen av bryggan så antar att de tyckte att de likväl kunde få hjälp med monteringen då också.

Det skulle jag nog också tycka. Att om jag har personer som kommer med en värmepump hem till mig att de gärna skulle få hjälp mig att installera den då också för att komma igång, för det är ingenting jag vet hur man gör på egen hand. Och det kommer nog få vara med sådana saker som jag får ha med i liknelsen för jag har väldigt svårt för att tänka mig att jag någonsin kommer att bo vid en sjö eller någonstans så att jag kommer att behöva få hjälp av Västkustens Brygg & Transport med bryggor.