Lyssna på musik på jobbet

Tänker på de som jobbar som hantverkare med mer omfattande projekt än lättare snickerier så att det faktiskt är saker som kräver lite mer och som dessutom låter betydligt mer. När man till exempel jobbar med betong i Nyköping, eller vart som helst i Sverige eller världen egentligen, kanske på Mälardalens Betong Entreprenad AB, så behöver man ha på sig hörselkåpor för att inte skada hörseln. För att maskinerna och de fordon som man använder sig av ofta låter betydligt mer än vad man vill och önskar att de ska göra.

Tänker på det att om man då lyssnar på musik eller om man har det helt tyst. Vet i alla fall att om jag jobbade med betong på Mälardalens Betong Entreprenad AB i Nyköping så skulle jag definitivt se till att även lyssna på musik under tiden. Så skönt att kunna göra det. Vet dock inte om det ens är tillåtet för känner faktiskt inte någon som jobbar med betong någonstans, inte bara i Nyköping, så det får väl bli som det blir.

Tror inte att jag kommer att söka mig till Mälardalens Betong Entreprenad AB för att börja jobba där hellre. Även om jag kan tycka att det vore ganska intressant att testa på, men fysiska arbeten till den grad som betongarbeten innebär är inte direkt något för mig. Då är det betydligt bättre med kontorsarbeten, åtminstone för mig. Och jobbar man på kontor och inte sitter i telefon eller något sådant så är det definitivt tillåtet att lyssna på musik också, vilket jag behöver för att kunna koncentrera mig och jobba.