Vi har fått hjälp med städningen

God eftermiddag och välkommen tillbaka till ett nytt inlägg. Idag ska det inte handla om mig personligen utan stället där jag spelar in min musik och det företaget som hjälper oss med städningen där. Företaget heter KC Städ AB och erbjuder städservice i Bromma bland annat.

Jag har länge haft ett stort intresse för musik och att sjunga, vilket har gjort att jag hyrt en studio en gång i veckan för att kunna spela in min musik. Det är ett företag som äger lokalerna men hyr ut dem till oss musikintresserade, med tanke på att det är många som går inne i lokalerna på dagarna lyckas det ofta bli ganska smutsigt. Detta gjorde att vi fick ta kontakt med ett företag som kunde hjälpa till med städservice i Bromma. Den dagen i veckan då jag spelar in musik är även den dagen då företaget kommer och städar vilket gör att jag har träffat personalen och inte bara sett deras strålande resultat. Alla de olika städarna som kommit har varit trevliga och har alltid hållit en god ton mot oss, de jobbar på effektivt och är noggranna. De försöker även jobba så tyst de kan för att inte störa oss som spelar in musik, det är vi alla tacksamma för. Det har aldrig varit ett problem med det här företaget, de sköter sitt jobb professionellt och vi är otroligt tacksamma att de kan komma och hjälpa oss med städningen. Om ni som företag eller du som privatperson behöver hjälp med något inom städservice är det här verkligen ett företag jag kan rekommendera då de alltid lämnar ett otroligt bra resultat efter sig och är trevliga när de är på plats.