Musik eller terapi

Jag brukar lyssna på musik som ett sätt att hålla mig pigg och för att hålla de negativa tankarna schakt. Sen finns det dock väldigt mycket annat som man kan lägga tid på och göra också. Tycker dock att det finns oerhört mycket mer som man kan göra utom just att följa rosenmetoden och allt vad det innebär. Det är en form av terapi som verkar väldigt fördelaktigt för ens hälsa. Därför kan man verkligen se till att gå på behandlingar inom rosenmetoden, eller det är väl snarare samtal än behandlingar egentligen. Men man kan gå på dem på Rosen Kommunikation.

Rosen Kommunikation är en verksamhet med duktiga terapeuter och psykologer som man kan vända sig till när man känner att man behöver hjälp med att behandla och få schakt på sina negativa tankar och känslor och allting där omkring dem.

Av alla olika ställen som man kan gå till för sina samtal så tycker jag att Rosen Kommunikation är väldigt bra och att de har väldigt många fördelar. Och du kan känna dig ganska trygg med deras terapeuter också och veta att du sen inte alls behöver oroa dig över att dina negativa tankar ska ta över alldeles för mycket.

Du får själv känna efter och välja hur många samtal du behöver och vad som krävs för att du sen ska kunna känna dig bekväm med precis det som du gör och det som du faktiskt hoppas på att få.

Jag måste väl kanske erkänna att jag inte ens tänkte på att jag var deprimerad först, och att jag trodde att det skulle räcka med att lyssna på musik och meditera för att må bra. Men det gjorde det inte och rosenmetoden på Rosen Kommunikation behövdes.